top of page
  • Foto van schrijverRuth

De kracht van Acht


Wat gebeurt er als de spelregels - de regels waarmee we ons leven hebben geleefd - niet meer gelden? En als de verhalen die we onszelf vertellen over hoe onze geest functioneert, niet kloppen?

Een nieuwe kijk Wetenschap suggereert dat we anders moeten handelen en leven, volgens een radicaal nieuwe kijk op onszelf, als deel van een grotre geheel. We zijn niet op onszelf functionerende, geïsoleerde, afzonderlijke eilandjes. Al die miljarden eilandjes vormen 1 groot samenhangend geheel, als de cellen van 1 groot lichaam. We zijn onderling verbonden via een energieveld, een soort internet dat ook wel het nul-punt veld genoemd wordt, waar alles alles beïnvloedt.

Aandacht verleggen Gedachten vinden door dat veld hun weg naar dingen die duizenden kilometers ver weg zijn. Ze hebben bovendien het vermogen die dingen te veranderen. Ze hebben evenzeer het vermogen om wat in een mensenleven stuk ging te herstellen.

Een wonderbaarlijke kracht die vrijkomt, het moment dat onze aandacht niet naar onszelf, maar naar anderen gaat. Een spiegeleffect keert de kracht versterkt terug naar de afzender waardoor zowel ontvanger als afzender de weldaad ervan ontvangen.

Nieuwe vaardigheden Een dergelijke kracht vraagt naast een ander beeld van de werkelijkheid, dat we nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen. Vaardigheden als je geest verstillen, een lasergerichte focus, een piek concentratie opbouwen en aanhouden, verbinden via het hartcentrum, gedachten tot materie verdichten ... De Kracht van Acht Deze kracht wordt vele malen versterkt als ze op hetzelfde moment door meerdere mensen gedeeld wordt. Acht is optimaal: de Kracht van Acht. Dit concept is concreet vertaalt in de 'ManifestatieCirkel'. Een oefencirkel waar je je 3 maand engageren om de manifestatiekracht voor elkaar en jezelf vaardig te worden.


ManifestatieCirkel

Wil je nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen? Met meer ease en flow de dingen manifesteren? De tijd van hard werken is voorbij. Het kan anders.

Oefenen en de kracht van 8 daarbij benutten, doen we in de Manifestatiecirkel.

Ga op verkenning! Aanmelden kan via de pagina.


Warm welkom,Ruth

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page